En komplett webbtjänst för handel med bin

Kvällens uppdatering gick över förväntan, med endast några smärre problem som snabbt löstes.

Avläggare.se är i och med detta en komplett handelsplats för avläggare, bisamhällen, paketbin och bidrottningar.

Den stora nyheten är vårt nya annonsformat, där du som köpare inte bara kan hitta det du söker, snabbt och lätt, utan även lägga en beställning och direkt komma i kontakt med säljaren för att göra upp affären.

För dig som säljare har det blivit enklare att annonsera. Du kan nu direkt lägga upp din annons hos oss, så att den blir omedelbart synlig och sökbar för våra användare. För varje beställning som läggs får du ett meddelande med uppgift om köpare och beställt antal.

Om du har omfattande försäljning och/eller stort sortiment finns möjlighet att teckna volymavtal med oss och få ännu bättre service. Höra av dig om du är intresserad av att veta mer om det.

Om du har frågor, behöver hjälp med något eller har synpunkter på vår tjänst är du välkommen att höra av dig via kontaktformuläret. Om du lämnar telefonnummer ringer vi upp dig. Annars svarar vi per epost. Vårt mål är att återkomma samma dag som du hör av dig.

Du kan också följa oss på Twitter: https://twitter.com/avlaggare, eller hitta oss på Facebook: https://facebook.com/avlaggare. Det går förstås utmärkt att ställa frågor och lämna synpunkter även där.